MultiSport

Minden, ami sport

A „MultiSport” szekció egy Telegramon működő privát csoport, kizárólag azok számára, akik e-mailben jelentkeztek és kiegyenlítették a részvételi díjat.

Ismertető

MultiSport Ügyfeleink számára olyan ajánlásokat tesznek közzé kollégáink, melyek illeszkednek az általunk több, mint 20 éves tapasztalat révén kialakított, Magyarországon egyedülálló, professzionális tőke menedzsmentbe.

Az e-könyveink által felállított sportfogadási szabályrendszer segítségével néhány hónap alatt bárki számára elsajátítható egy olyan speciális tudás, amely által Ön jelentős extra bevételre tehet szert.

Mindezt nem kemény munkával, hanem otthona kényelméből, a csoportban megszerzett tudás alkalmazásával Tippmixen, vagy online fogadóirodáknál.

Exkluzív ajánlatunk

  • egyedi, több mint 20 éves sportfogadási tapasztalatra épülő, professzionális tőke menedzsment
  • big data analízis: várható gólszám / pontszám prognózis (havonta átlagosan 100-150 ajánlás)
  • mesterséges intelligencián (MI) alapuló kimenetel meghatározás
  • gyors és segítőkész online ügyfélszolgálat
  • mindössze havi 14,99 EUR tagsági díj

Áttekintő

Folyamatos, magas színvonalú sportanalitikai adatszolgáltatás a professzionális várható pontszám és gólszám ajánlásokhoz.

A csoportban az általunk legtöbbet fogadott sportesemények az alacsonyabb osztályú nemzetközi labdarúgó- és kosárlabda-bajnokságok, valamint tenisz versenyek mérkőzései közül kerülnek ki.

A Tippmix Info teljes transzparencia mellett működik: tippjeink eredményei a Statisztika oldalon kerülnek közzétételre – pontosan úgy, ahogy azokat a csoport tagjai megkapták.

Bővebb információért és a csoportba történő jelentkezéshez kérjük írjon a kapcsolat@tippmix.info e-mail címre!

1 hónapos tagság